NeroNobile Cappuccino Hazelnut 1kg - E-HORECA

NeroNobile Cappuccino Hazelnut 1kg

360 ден

На залиха

NeroNobile Cappuccino Hazelnut 1kg
752078
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.