NeroNobile Creamer 1kg - E-HORECA

NeroNobile Creamer 1kg

300 ден

На залиха

NeroNobile Creamer 1kg
752074
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.