NeroNobile Topping Milk 1kg - E-HORECA

NeroNobile Topping Milk 1kg

300 ден

На залиха

NeroNobile Topping Milk 1kg
752075
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.