Nescafe Espresso Decaffeinato | Dolce Gusto - E-HORECA

Nescafe Espresso Decaffeinato | Dolce Gusto

315 ден

Број на капсули:  16
Интензитет: 

Нема на залиха

Nescafe Espresso Decaffeinato | Dolce Gusto
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.