Nescafe Espresso | Dolce Gusto - E-HORECA

Nescafe Espresso | Dolce Gusto

315 ден

Нежно, целосно кафе со суптилни овошни ароми и ноти на печени ореви. Има нежно тело и густа, златна крема.

Број на капсули:  16
Интензитет:  5 

Нема на залиха

Nescafe Espresso | Dolce Gusto