Passalacqua Cremador 250gr | Мелено - E-HORECA

Passalacqua Cremador 250gr | Мелено

550 ден

Passalacqua Cremador е типично кафе од јужна Италија. Мешавина од 70% Арабика и 30% Робуста која нуди добра рамнотежа, исполнето и вкусно тело, има пријатни слатки ноти и е со многу убава и густа крема. Многу пријатен и хармоничен вкус без да е толку јак.

Нема на залиха

Passalacqua Cremador 250gr | Мелено
751582 Бренд: