Segafredo Le Origini India 200gr | Мелено - E-HORECA

Segafredo Le Origini India 200gr | Мелено

250 ден

Нежен вкус со ноти од темјан.

Во залиха

Segafredo Le Origini India 200gr | Мелено
Бренд: