Starbucks Italian Roast | Nespresso - E-HORECA

Starbucks Italian Roast | Nespresso

330 ден

Ова е темно печена мешавина на Starbucks. Печена со вештина, од страна на нашите експерти за печење, за да се истакне сладоста и интензитетот. Мешавината е потемна од класичното Espresso Roast. Одлична шолја кафе, со длабочина на ароми кои се истакнуаат дури и ако додадете шеќер или пенливо млеко.

Број на капсули:  10

Интензитет: 11

Нема на залиха

Starbucks Italian Roast | Nespresso