Starbucks Pike Place Roast 200gr - E-HORECA

Starbucks Pike Place Roast 200gr

610 ден 299 ден

Нежна, избалансирана мешавина од сорти на кафе од Латинска Америка со рафинирани богати чоколади ароми и печени ореви што можете да ги уживате секој ден.

Во залиха

Starbucks Pike Place Roast 200gr
750355 Бренд: