Starbucks Blonde Espresso Roast 200gr - E-HORECA

Starbucks Blonde Espresso Roast 200gr

299 ден

Со 50-годишното искуство на Sturbucks во потрага по уникатни зрна кафе, создавање специјални мешавини и печење успеваат да стигнат овде: втор вид еспресо, неверојатно благо. Овие зрна кафе од Латинска Америка се истакнати по слатките ноти што ги стимулираат сите сетила. Нежно и избалансирано, кога е во комбинација со млеко, ги претвара класичните еспресо пијалаци во особено благи и без интензивни и горчливи ноти.

Нема на залиха

Starbucks Blonde Espresso Roast 200gr
750353 Бренд: