Starbucks Espresso Roast 200gr - E-HORECA

Starbucks Espresso Roast 200gr

610 ден 299 ден

Тоа е толку едноставно. Мешавина од зрна кафе со врвен квалитет од Латинска Америка, печени до темно кафеава боја. Богата со вкус, балансирана со ноти на ореви и какао.
Ова кафе е почеток на Starbucks, прва мешавина што е создадена во 1971 година.
Мешавина со одличен вкус што навистина ја отсликува љубовта кон доброто кафе.

Не е на залиха

Starbucks Espresso Roast 200gr
750354 Бренд: