Tassimo Creamer from Milk - E-HORECA

Tassimo Creamer from Milk

380 ден

Нема на залиха

Tassimo Creamer from Milk
751682
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.