Dolcevita Almond Macaron | A Modo Mio - E-HORECA

Dolcevita Almond Macaron | A Modo Mio

159 ден

Растворлив пијалок со вкус на бадем. Вкусот на познатите француски слатки од бадем.
Број на капсули:  16  

Нема на залиха

Dolcevita Almond Macaron | A Modo Mio
751265 , Бренд: