DolceVita Caffé Macchiato | Nespresso - E-HORECA

DolceVita Caffé Macchiato | Nespresso

139 ден

Пијалок базиран на кафе и млеко. Типично италијанско „макијато“.
Содржи лактоза. Без глутен.

Нема на залиха

DolceVita Caffé Macchiato | Nespresso