DolceVita Vanilla | Nespresso - E-HORECA

DolceVita Vanilla | Nespresso

139 ден

На залиха

DolceVita Vanilla | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.