DolceVita Coconut Chocolate | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Coconut Chocolate | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16 

Дали сте љубители на чоколадо и кокос или Bounty? Барате нов тип на топло чоколадо за уживање? DolceVita го има токму она што ви треба.
Ciocco Cocco е вкусна комбинација од чоколадо и кокос.

Нема на залиха

DolceVita Coconut Chocolate | Dolce Gusto