DolceVita Golden Milk | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Golden Milk | Dolce Gusto

136 ден

Број на капсули:  8 

Пијалок со вкус на млеко и куркума. Типичен индиски пијалок.

На залиха

DolceVita Golden Milk | Dolce Gusto
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.