Hausbrandt Trieste 1kg - E-HORECA

Hausbrandt Trieste 1kg

999 ден

Моќно кафе еспресо. Оваа мешавина е совршено погодна за машините за еспресо портафилтер.

Нема на залиха

Hausbrandt Trieste 1kg
751297 Бренд: