ILLY Decaffeinato | Nespresso - E-HORECA

ILLY Decaffeinato | Nespresso

Original price was: 350 ден.Current price is: 310 ден.

Класична мешавина на illy, која се состои од 100% избрани зрна Арабика, се пече подолго и резултира во вкусно еспресо со силно тело и избалансиран волумен.
Број на капсули:  10 
Интензитет:  5 

Нема на залиха

ILLY Decaffeinato | Nespresso