Lavazza Blue Mix Пакет - E-HORECA

Lavazza Blue Mix Пакет

2.200 ден

Lavazza Top Class: 10 капсули
Lavazza Caffe Crema: 10 капсули
Lavazza Gold Selection: 10 капсули
Lavazza Espresso Dolce: 10 капсули
Lavazza Decaffeinato: 10 капсули
Lavazza Delicato: 10 капсули
Lavazza Ricco: 10 капсули
Lavazza Crema Lungo: 10 капсули
Lavazza Vigoroso: 10 капсули
Lavazza Intenso: 10 капсули

Број на капсули:  100  

Нема на залиха

Lavazza Blue Mix Пакет
751327 , Бренд:
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.