Nespresso Ethiopia - E-HORECA

Nespresso Ethiopia

400 ден

Лесно и кратко печено кафе, ги одржува живи деликатните ноти.
Број на капсули:  10  

Нема на залиха

Nespresso Ethiopia
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.