Lavazza Suerte 1kg - E-HORECA

Lavazza Suerte 1kg

799,00 ден

Lavazza Suerte е комбинација на солиден вкус и незаборавна арома: неговиот карактер, совршена и урамнотежена комбинација на мекост и јачина, е резултат на умереното пресирање на зрното кафе Лаваца. Вистинско кафе за уживање со семејството и пријателите.

(цената е изразена во единица килограм)
Пакувавање: 6/1kg

Количина (единица кг) Цена
0 – 11 799 ден
12 – 30 740 ден
31 – 59 670 ден
60 + 599 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Lavazza Suerte Prezzo Amico 1kg 12 - 30 7.3842302878598245 %
Lavazza Suerte Prezzo Amico 1kg 31 - 59 16.14518147684606 %
Lavazza Suerte Prezzo Amico 1kg 60 - 999 25.03128911138924 %
Lavazza Suerte 1kg
Бренд: