Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic for Africa 180g | Мелено - E-HORECA

Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic for Africa 180g | Мелено

350 ден

Lavazza Tierra за АФРИКА е мешавина од фино и рачно набрана органска Арабика и Робуста од Источна Африка. Богата и со полно тело.

Нема на залиха

Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic for Africa 180g | Мелено
751533 Бренд: