NeroNobile 100% Arabica 1kg - E-HORECA

NeroNobile 100% Arabica 1kg

900 ден

На залиха

NeroNobile 100% Arabica 1kg
752065
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.