NeroNobile Oro Crema 1kg - E-HORECA

NeroNobile Oro Crema 1kg

990 ден

На залиха

NeroNobile Oro Crema 1kg
752067
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.