Nespresso Cape Town Envivo Lungo - E-HORECA

Nespresso Cape Town Envivo Lungo

400 ден

Кафе Робуста со интензивен вкус и силни уникатни ноти.

Број на капсули:  10  
Интензитет: 10

Нема на залиха

Nespresso Cape Town Envivo Lungo