Nespresso Corto - E-HORECA

Nespresso Corto

400 ден

Мешавина од африканска и арапска Робуста. Долго печење со полно и густо тело. Одлично во комбинација со млеко.
Број на капсули:  10 

Во залиха

Nespresso Corto
Product added!
The product is already in the wishlist!