Nespresso Black Infiniment Espresso Limited Edition - E-HORECA

Nespresso Black Infiniment Espresso Limited Edition

400 ден

INFINIMENT ESPRESSO е уметничка форма од црно кафе. Одгледана со грижа, оваа колумбиска Арабика потекнува од Толима. Кафе со маестрално печено за да се истакнат слатките житни ноти, живописното црвено овошје и какао ноти.

Број на капсули:  10  

Нема на залиха

Nespresso Black Infiniment Espresso Limited Edition