Segafredo Messico 200gr | Мелено - E-HORECA

Segafredo Messico 200gr | Мелено

250 ден

Лесно и ароматично кафе со ноти на темно какао.

Во залиха

Segafredo Messico 200gr | Мелено
Бренд: