Caffe Mauro Centopercento 100% Arabica 1kg - E-HORECA

Caffe Mauro Centopercento 100% Arabica 1kg

1.600 ден

100% Арабика, ексклузивна со сладок вкус. Фини бразилски и централно-американски зрна кафе Арабика за уникатно искуство.

Нема на залиха

Caffe Mauro Centopercento 100% Arabica 1kg
751931 Бренд: