Pellini Top 100% Arabica 1kg - E-HORECA

Pellini Top 100% Arabica 1kg

1.750 ден

Водечкото еспресо на Pellini, 100% Арабика, содржи кафе одгледувано на висина за да се добие низок кофеин, добро избалансиран и ароматични вкус. Ова темно печено еспресо е внимателно подготвено за да се осигура дека е со полно тело, но никогаш горчливо.

Нема на залиха

Pellini Top 100% Arabica 1kg
750983 Бренд: