DolceVita Tè Al Limone | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Tè Al Limone | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16 

Чај со лимон. Јачината на чајот заедно со деликатес од лимон.

Нема на залиха

DolceVita Tè Al Limone | Dolce Gusto