Lavazza Espresso Barista Intenso 1kg - E-HORECA

Lavazza Espresso Barista Intenso 1kg

1.400 ден

Lavazza Espresso Barista се специјално изработени мешавини за целосно професионално искуство, односно за да го подготвите вашето еспресо точно како што прават оригиналните италијански баристи, со машина за еспресо или целосно автоматски. Еспресо Бариста Интенсо е интензивно, со ноти на какао и дрво и интензивен вкус.

На залиха

Lavazza Espresso Barista Intenso 1kg
750601 Бренд: